MATERIJALI SA VRHUNSKIM KVALITETOM

Galens Invest je jedna od vodećih domaćih građevinskih firmi sa velikim iskustvom i brojim uspešnim projektima iza sebe. Ono čemu svakodnevno težimo jeste da „gradimo Vaše snove i uspomene“. Naš tim čine stručnjaci i saradnici sa višegodišnjim iskustvom a odlikuje nas želja da naši projekti i objekti upravo oslikavaju našu potpunu posvećenost kvalitetu i postavljanju najviših standarda u građevinskoj industriji u Srbiji.

Implementacijom modernih građevinskih tehnologija, korišćenjem savremenih materijala i sistema upravljanja, verujemo da doprinosimo unapređenju kvaliteta Vašeg života. Upravo zbog toga, svesni smo odgovornosti koju nosi stvaranje idealnog životnog ili poslovnog prostora jer za nas, stan ili poslovni prostor nisu samo zidovi i kvadrati.

Partner 2015. godine, dodatno smo motivisani da beskompromisno nastavimo da unapređujemo kvalitet izgrađenih objekata po najvišim građevinskim standardima u zemlji i regionu.

AB konstrukcija


Prilikom projektovanja i izvođenja konstrukcije objekta posebno se vodilo računa o kvalitetnom fundiranju, seizmičkim propisima kao i svim drugim statičkim parametrima a sve u cilju pružanja maksimalne sigurnosti kao i fleksibilnosti prostora.

Objekat WoodStar je fundiran na prefabrikovanim armirano-betonskih šipovima povezanih temeljnom pločom debljine d= 1m. Na ovaj način omogućen je stabilan oslonac budućem objektu a sleganja su svedena na minimalnu meru. Podzemne etaže objekta su štićene šipovima prečnika Ø 60cm, celim obodom garaže.

Hidroizolacija podzemnih etaža je rađena po sistemu „SIKA Proof“ – najkvalitetnijem i najpouzdanijem materijalu koji može da se nađe na našem tržištu.

ZIDOVI OBJEKTA


Svi fasadni zidovi objekta kao i pregradni zidovi u okviru stana, zidaju se od kvalitetnih termo blokova, poboljšanih termičkih karakteristika.

Zidovi između stanova se zidaju otežanim blokovima sa poboljšanom zvučnom izolacijom.

Svi ventilacioni kanali se zidaju najkvalitetnijim blokom na tržištu, renomiranog proizvođača .

KROV OBJEKTA


Termička izolacija je urađena shodno strogim proračunima energetske efikastnosti, dok je kao hidroizolacioni materijal korišćen najsavremeniji sistem za ovu vrstu radova: „Sika Polyurea“.

Odvodnja atmosferskih voda sa krova objekta je urađena u sistemu „Geberit Pluvia“. Svi krovni slivnici imaju obezbeđene elektrogrejače sa senzorima.

ELEKTROINSTALACIJE


Elektroinstalacije na WoodStaru su urađene tako da pružaju mogućnost automatizacije različitih funkcija u okviru stana. Prilikom izrade instalacija ostavlja se mogućnost nadogradnje i implementiranja „smart house“ sistema (daljinsko upravljanje bojlerima, klimatizacijom, rasvetom itd.).

Na kompleksu urađena je instalacija optičkih vlakana do svakog stana i lokala („Fiber to the home-FTTH“). Na ovaj način omogućili smo budućim korisnicima najbolje i najbrže povezivanje na digitalne multimedijalne servise (telefonija, televizija, internet). Ventilatori koji se ugrađuju u kupatilima imaju nepovratnu klapnu kao dodatni vid zaštite od neprijatnih mirisa.

Elektro galanterija koja se ugrađuje je od renomiranog proizvođača „Aling conel“

Instalacija vodovoda i kanalizacije


Instalacija kanalizacije na WoodStar kompleksu se radi niskošumnim visokokvalitetnim cevima renomiranih proizvođača. Razvod vode se radi tako da se vrši priprema za eventualno daljinsko očitavanje potrošnje, za svaku jedinicu posebno.

Instalacije grejanja i klimatizacije


Grejanje objekta WoodStar je povezano na gradski sistem JKP „Beogradske elektrane“ i izvodi se kao dvocevni sistem, sa pripadajućim aluminijumskim/člankastim radijatorima. Regulacija toplote se vrši kako putem termo glava kao i putem digitalnih termostata renomiranog proizvođača.

Fasadna stolarija


Fasadna stolarija koja se ugrađuje na kompleksu WoodStar je aluminijumska stolarija antracit dezena.

Sve pozicije se ugrađuju po RAL sistemu ugradnje kako bi se obezbedio maksimalan kvalitet ugrađenih pozicija.

Takođe, na svim pozicijama se ugrađuju aluminijumske termo roletne. Sve pozicije ostavljaju mogućnost naknadne ugradnje komarnika.

Ulazna i sobna vrata


Ulazna vrata su visokokvalitetna sa sigurnosnom bravom na sef ključ kao i širokougaonom špijunkom od istog proizvođača. Sobna vrata su od MDF-a, farbana u sjaju.

Podovi


Parket koji ugrađujemo je hrastov, višeslojni parket, sa prirodnom teksturom hrasta, visokokvalitetan i ekonomičan za održavanje.

Keramika


Visokokvalitetna keramika I klase, minimum par dezena od kojih će kupac moći da izabere svoju kombinaciju.

Sanitarije


Prilikom odabira sanitarija vodili smo računa kako o estetskim tako i o funkcionalnim karakteristikama. Svi brendovi koji su zastupljeni predstavljaju lidere u ovom domenu.

Fasada


Fasadni omotač objekta WoodStar predstavlja prepoznatljivu kombinaciju dizajna za našu kompaniju.

Veći deo fasade čini kontaktna fasada dok ostatak fasade zauzima keramički i granitni klinker, tamnih nijansi, koja daje dodatnu notu celokupnoj fasadi.

Kompletna fasada je predmet posebnog projekta i radi se shodno tehničkim uputstvima kao i prema elaboratu energetske efikasnosti. Fasada objekta WoodStar imaće visokokvalitetnu ambijentalnu rasvetu.

Garaža


Garaža se prostire na dva podzemna nivoa. Garaža je u potpunosti obeležena kako horizontalnom tako i vertikalnom signalizacijom. Oba nivoa garaže su pokrivena sa savremenim sistemima ventilacije i odimljavanja kao i protivpožarnim sistemima.

Ceo kompleks WoodStar ima kontrolu pristupa kao i video nadzor.

Komunikacije u okviru objekta, kako vertikalne, tako i horizontalne, rešene su komfornim stepeništima, električnim liftovima renomiranih proizvođača sa brzinom dizanja od 1,6m/s, hodnicima i ulaznim lobijem koji su predmet posebnih enterijerskih projekata.